Dnes doporučujeme:

Našli jste nové zahradnictví ?

vydáno 28.10.2010 19:45

Kvalita zahradnictví a zahradních center je v České republice velmi různorodá. Našli jste při vašich toulkách za pořizováním nových rostlin do zahrady novou prodejnu, která Vás něčím novým příjemně překvapila ? A nebo naopak - navštívili jste zahradnictví, kde Vás i přes jeho proslulost něco nemile překvapilo ? Špatný sortiment okrasných dřevin ? Nepříjemný personál ?Pořádáte výstavu květin , nebo jinou výstavu se zahradní tematikou ? Napište nám, rádi Vaše zkušenosti uveřejníme.

celý článek

Anketa

Navštěvujete pravidelně zahradnictví?

Ano, navštěvuji 6 624
79%

Ne, nenavštěvuji 1 781
21%

Celkový počet hlasů: 8405


Výstavu Vítání jara 19.3.-25.3. 2012 pořádá Parkon

13.02.2012 13:40

Parkon - výstavaZveme všechny milovníky rostlin na první akci letošní sezony v zahradním centrum Parkon u Libice nad Cidlinou. Připravujeme úžasnou prodejní výstavu rozmanitých rostlin, které vás jistě nadchnou širokou paletou barev a tvarů.

K vidění i k zakoupení budou nejen známé a Vámi oblíbené rostliny ale seznámíte se s méně tradičními rostlinami např. Diospyros kaki , Fremontodendron, Clethra alnifilia , Podocarpus, Clerodendrum... Z běžného sortimentu nabídneme dřevité pivoňky v 6 barvách, více jak 40 kultivarů azalek a pěnišníků, vřesovištní rostliny, desítky kultivarů různých jehličnanů a další krásné rostliny. Během výstavy trvá prodej tradičních jarních květin a cibulovin, květináčů všech barev a potřeb vhodných pro start do nové sezony.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit, těšíme se na Vaši návštěvu!