Dnes doporučujeme:

Našli jste nové zahradnictví ?

vydáno 28.10.2010 19:45

Kvalita zahradnictví a zahradních center je v České republice velmi různorodá. Našli jste při vašich toulkách za pořizováním nových rostlin do zahrady novou prodejnu, která Vás něčím novým příjemně překvapila ? A nebo naopak - navštívili jste zahradnictví, kde Vás i přes jeho proslulost něco nemile překvapilo ? Špatný sortiment okrasných dřevin ? Nepříjemný personál ?Pořádáte výstavu květin , nebo jinou výstavu se zahradní tematikou ? Napište nám, rádi Vaše zkušenosti uveřejníme.

celý článek

Anketa

Navštěvujete pravidelně zahradnictví?

Ano, navštěvuji 6 624
79%

Ne, nenavštěvuji 1 781
21%

Celkový počet hlasů: 8405


Přemýšlíte o bazénu? Nejvyšší čas ...

06.01.2016 18:33

Letní odpočinek u bazénu

Víceméně každý, kdo je vlastníkem domu s přilehlým pozemkem se dříve či později rozhodne pro vybudování vlastního bazénu. Není totiž nic lepšího než si v letních měsících dopřát osvěžení a příjemný odpočinek v soukromí, které poskytuje právě bazén na vaší zahradě. A je vcelku jedno, zda preferujete klasické sklolaminátové bazény nebo zda se rozhodnete využít komfort, který přináší vysoce spolehlivé bazény z materiálu Albistone®.

Albistone®? A to je co?

Jedná se o typ materiálu, který vyvinuli naši technologové a který je velmi úspěšný v absolvovaných laboratorních testech. Zajímavost spočívá především v barevné stálosti a maximalizaci vlastností, které napomáhají odolnosti proti mechanickému poškození vašeho bazénu. Již nic nebrání letním večírkům u bazénu, kdy se každý majitel bojí případného proražení dna bazénu. Odolnost je minimálně pětkrát vyšší než u propylenu.

Pozitivní vlastností je i tepelná odolnost. Díky širokému rozpětí teploty (od -40°C do 70°C) můžete vaši relaxační zónu využívat téměř za každého počasí a nejste nuceni s úzkostí sledovat měnící se hodnoty na venkovním teploměru.

Myslíme na všechno a všechny

Pokud jste milovníky přírody a představa umělohmotného bazénu vás odrazuje od letního osvěžení, nezoufejte, protože s našimi bazény se omezovat nemusíte. Například zapuštěné bazény z materiálu Albistone jsou totiž 100% recyklovatelné a při jejich výrobě nevzniká žádný škodlivý materiál.

Bazény do země jsou však šetrné i k vašemu zdraví. Bazén z materiálu Albistone splňuje kritéria a předpisy České republiky, Evropské unie a USA pro styk s potravinami a je držitelem certifikace pro pitnou vodu. Právě tyto bazény můžete s klidným svědomím využít jako místo, které je vhodné pro utužování plaveckých schopností vašich dětí. To, že si párkrát „loknou“ bazénové vody jim v tomto případě rozhodně neublíží.

 

Fotogalerie Zdroj: Albixon a.s. Albistone®