Dnes doporučujeme:

Našli jste nové zahradnictví ?

vydáno 28.10.2010 19:45

Kvalita zahradnictví a zahradních center je v České republice velmi různorodá. Našli jste při vašich toulkách za pořizováním nových rostlin do zahrady novou prodejnu, která Vás něčím novým příjemně překvapila ? A nebo naopak - navštívili jste zahradnictví, kde Vás i přes jeho proslulost něco nemile překvapilo ? Špatný sortiment okrasných dřevin ? Nepříjemný personál ?Pořádáte výstavu květin , nebo jinou výstavu se zahradní tematikou ? Napište nám, rádi Vaše zkušenosti uveřejníme.

celý článek

Anketa

Navštěvujete pravidelně zahradnictví?

Ano, navštěvuji 6 625
79%

Ne, nenavštěvuji 1 781
21%

Celkový počet hlasů: 8406


Výstava orchidejí ve skleníku Fata Morgana

19.02.2012 18:48

Botanická zahrada v Praze pořádá výstavu orchidejí a bromélií v termínu od 17. února do 4. března 2012.  Na výstavě uvidíte nejen velkokvěté hybridy, ale i celou řadu planých orchidejí a bromélií . Součástí výstavy jsou informační panely o jednotlivých druzích orchidejí, a tedy i pokud nevyužijete služeb místního průvodce , získáte dostatečné  množství informací o jednotlivých druzích orchidejí.

Součástí výstavy je i prodej orchidejí - a to ve skleníku hned pod Fatou Morganou.  Otevírací doba je v únoru 9-16 hodin, v březnu pak 9-17  hodin. Nezapomeňte, že každé pondělí je zavřeno.  My jsme výstavu navštívili v neděli kolem oběda, a zájem byl opravdu veliký. Pokud tedy chcete výstavu projít v klidu, bez velkého návalu, doporučujeme zvolit méně návštěvně exponovanou hodinu či den. 

Fotogalerie: Výstava orchidejí ve skleníku Fata Morgana